Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib
88 Senarai Biasiswa & Pinjaman Pelajaran Malaysia 2014

Cara cepat hamil – Tips cepat hamil

Cara cepat hamiltips cepat hamil. Persoalan: Bagaimana untuk mengandung? Pembaca sekalian, kadang-kadang kita anggap gurauan apabila ada sahabat atau kawan kita bertanya soalan macam mana nak mengandung, macamana cara cepat hamil? boleh tak kau beri aku tips cepat hamil? Dalam fikiran kita, mestilah dengan melakukan hubungan intim antara suami isteri. Betul tak?

Namun jawapannya bukan begitu yang diharapkan. Ya, memang tidak dinafikan untuk mengandung adalah dengan melakukan hubungan kelamin suami isteri. Namun anda harus ingat, walaupun dengan melakukan hubungan kelamin tidak 100% boleh menyebabkan mengandung.

Tidak semua isteri yang ingin hamil dapat mengandung. Hal ini kerana pelbagai faktor samada datangnya daripada suami, ataupun isteri atau kedua-duanya sekali. Kadang-kadang kedua-dua sihat dan tiada masalah apabila dibuat semakan kesihatan namun masih belum berhasil. Jadi apakah sebab sukar hamil berlaku?

Tahukah Anda: Terdapat banyak cara untuk mengandung dan cara dapat anak. Jika bertanya kepada ibu bapa kita memang macam-macam petua mudah hamil yang diberikan. Peliknya, semuanya juga tidak berkesan. Pelbagai doa dapat anak serta doa ketika hamil telah dipraktikkan. Namun juga tidak berhasil, kalau berhasil mengandung pun, gugur. Itulah yang ditakuti ramai pasangan.

Tapi anda jangan risau, Allah itu sesekali tidak akan menzalimi hamba-hambanya yang beriman. Semua itu adalah ujian. Anak itu satu anugerah. Tidak semua teknik, petua, cara, atau 1001 rahsia mudah hamil berkesan atau sesuai untuk diri kita. Kadang-kadang cara mudah hamil yang dipraktikkan oleh rakan kita berhasil, tetapi bila kita sendiri ikut tidak pula berhasil, dan begitulah sebaliknya, kadang-kadang apa yang kita buat mudah saja berhasil namun pada orang lain amatlah susah.

Cara cepat hamil – Tips cepat hamil

Sepanjang pencarian Admin, Admin temui 2 sumber untuk Anda pelajari tips cepat hamil. Melalui 2 sumber ini disediakan tips didalam Bahasa Melayu. Admin amat sarankan Anda supaya mendapatkan kedua-dua ebook ini kerana seperti yang Anda sendiri maklum, tidak semua cara berkesan pada diri kita. Mungkin eBook A berkesan tetapi ebook B tidak berkesan kepada diri kita namun berkesan pula kepada orang lain.

Tanya diri Anda: Anda sungguh-sungguh mahukan baby atau tidak. Jika YA! Jangan membazir masa dan wang Anda lagi mencuba teknik yang entah belum tentu berhasil. Dapatkan panduan ini. Kedua-dua ebook ini ditulis hasil daripada pengalaman dan penyelidikan oleh penulis yang berkelayakan (BA Hons) dalam bidang ini serta penulis yang berpengalaman. Selain itu kedua-dua panduan ini sudah dipraktikkan oleh ramai orang, buktinya Anda boleh baca sendiri testimonial-testimonial daripada orang yang telah menggunakan panduan tersebut.

Ini pautan 2 panduan yang Admin maksudkan:

1. Rahsia Mudah Hamil ~ http://www.pelikbinajaib.com/rahsia-mudah-hamil.html
2. Tips Senang Hamil ~ http://www.pelikbinajaib.com/tips-senang-hamil.html

Admin berharap dengan memiliki kedua-dua panduan tersebut dapat membantu Anda suami isteri untuk memperolehi zuriat. Kita sebagai manusia hanya mampu berusaha/ikhtiar, berdoa dan bertawakal. Namun segala-galanya Allah SWT yang tentukan. Sekian dahulu daripada Admin. Wassalam.

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: tips-tips

Tags:

RSSComments (1)

Leave a Reply | Trackback URL

  1. Sumcara says:

    terimakasih atas tips yang sayang bagus ini. semoga doa antum bisa mengantarkan semua untuk segera mendapatkan keturunan.

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Sponsored


    Rating for pelikbinajaib.com