Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib

David Villa hina Islam Mesut Ozil berang

Mesut Ozil berang sebab David Villa hina Islam. Cerita ini dah lama, sebulan yang lalu kalau Admin tak silap. Saja admin post dalam blog PelikBinAjaib buat bacaan dan simpanan. Untuk posting ini Admin sertakan video dan gambar Mesut Ozil tengah berang dengan David Villa sebab dikatakan tampar dia dan menghina Islam. Ramai admin baca komen, ramai yang terkejut lihat Ozil naik hangin sebab sebelum nie Ozil nie jenis pendiam ja. Pastu ramai yang dah tak respect David Villa walaupun diorang bukan agama Islam sebab bila hina agama lain memang dianggap seperti recist dan tak bertamadun.

Ok, kat bawah nie Admin sertakan video dan gambar adegan Mesut Ozil berang dengan David Villa masa perlawanan Spanish Supercup Real Madrid lawan Barcelona, dua-dua team nie bila lawan memang hangat sebab peminat kedua-dua pasukan akan compare antara Ronaldo dan Messi siapa lebih hebat atas padang, selalunya Ronaldo kalah la.. hehe!

Nie ada 2 video pasal pergaduhan yang berlaku yang diambil dari pelbagai sisi:

1. Video Marcelo tackle Fabregas dan berlaku pergaduhan:

2. Video David Villa tampar Mesut Ozil:

Kenyataan Mesut Ozil: “I was defending my religion, because David Villa insulting Islam!”

Kalau anda lihat video nie bukan bermula dengan pergaduhan Mesut Ozil dengan David Villa, mula-mula macam biasalah game Marcelo (Real Madrid) tackle Cesc Fabregas (Barcelona). Masa tu pulak Barca tengah lead 3-2. Oleh sebab tackle dia ganas sangat maka Marcelo pun dilayangkan kad merah.

Cuma yang masalahnya si Villa tu tiba-tiba pi sembur kata-kata kesat kat Ozil buat apa. Last-last dua-dua kena kad merah dan dibuang padang oleh pengadil. Nasib baik pengadil profesional. Memang patut buang dua-dua sebab bahaya nanti main padang, macam-macam boleh berlaku. Maka layangan kad merah adalah keputusan yang bijak untuk mengawal situasi.

Pastu dalam video tu juga ada adegan manager Real Madrid Jose Mourinho jentik telinga asistent Barcelona Francesc Vilanova. Hadoi, macam-macam pengurus Real yang sorang nie.

Gambar Barcelona vs Real madrid 3-2 Mesut Ozil Fight David villa:

david villa tampar mesut ozil

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: sukan

Tags:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Rate Us

    Rating for pelikbinajaib.com