Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib
88 Senarai Biasiswa & Pinjaman Pelajaran Malaysia 2014

Tarikh keputusan PMR 2011

UPDATE 19 Disember 2011 | Keputusan PMR 2011 akan dikeluarkan pada hari Khamis ini, rujuk SINI

Tarikh keputusan PMR 2011 – Bilakah tarikh keputusan PMR 2011 akan keluar nie? Hehe..Salam sejahtera kepada pembaca sekalian khususnya kepada lepasan PMR 2011. Admin tahu ramai pelajar lepasan PMR 2011 sedang menantikan tarikh sebenar bilakah keputusan PMR akan keluar. Terdapat ura-ura atau berita angin mengatakan bahawa tarikh keputusan PMR 2011 akan keluar pada minggu ke-3 bulan Disember 2011 ini.

tarikh keputusan pmr 2011Walaubagaimanapun ia telah dijangkakan bahawa tarikh result PMR 2011 akan keluar sama ada 22 atau 23 Disember 2011. Namun masih belum ada kenyataan rasmi lagi daripada Kementerian Pelajaran Malaysia berhubung dengan tarikh keputusan PMR 2011 ini.

Buat masa sekarang, Admin masih belum dapat lagi tarikh yang sebenar dam betul-betul tepat bilakah keputusan PMR 2011 akan dikeluarkan. Diulangi, belum ada tarikh muktamad.

Jadi kepada anda yang sedang menunggu tarikh result PMR, tak kiralah bagi pihak pelajar itu sendiri ataupun ibu bapa, guru-guru, abang-abang, kakak-kakak. Janganlah risau atau bimbang kerana keputusan PMR pasti akan keluar, sementara itu sama-sama kita doakan semoga pelajar PMR 2011 berjaya dengan keputusan yang cemerlang.

Admin sendiri ada adik bongsu yang sedang menunggu result PMRnya. Apapun Admin doakan agar pelajar PMR tahun ini berjaya dengan cemerlang. Admin akan update dan kemaskini tarikh sebenar keputusan PMR nanti sebaik sahaja ianya diumumkan nanti, insya-Allah.

Sekian dahulu.

PS: Berdebar-debar juga tunggu tarikh keputusan PMR 2011 nie ya. Releks.. hehe

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: pendidikan

Tags:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Sponsored


    Rating for pelikbinajaib.com