Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib

Gambar ular besar atas pokok kelapa

Gambar ular besar atas pokok kelapa. Ada anda pernah melihat gambar nie.. Admin jumpa dalam Facebook. Entah betul atau tidak gambar ular besar atas pokok kelapa tu. Ada yang kata betul, ada yang kata edit. Admin jumpa 1st sekali gambar tu diupload oleh orang India, dari India maksud Admin pada minggu lepas. Sekarang dah bertebaran dalam FB. Entah daripada siapa yang mula-mula post gambar tu.

Di bawah ini adalah gambar ular yang Admin maksudkan. Kalau berpandukan gambar tu, ular besar itu sedang membelit dan berada di puncak pokok kelapa. (err.. tak macam pokok kelapa, Admin tengok pokok kelapa di belakang, batang pokok yang ular tu belit pun tak macam batang pokok kelapa)

Gambar ular besar atas pokok kelapa

Huh, ular apa tu ya? Anaconda atau Ular sawa? Atau hanya ular lidi yang diperbesarkan saiznya melalui teknik photoshop?Erm, apa yang Admin hairan, tak melentur la pulak pokok kelapa tu. Maksudnya ular itu tidak berat atau pokok kelapa itu cukup kuat untuk menampung berat ular itu. Huhu, tetiba pula tertimbul keraguan.

Walaubagaimana pun Admin belum jumpa sumber sebenar yang mensahihkan gambar tersebut, sebab Admin pun belum cari lagi. Hehe, nanti kalau Admin jumpa bukti kesahihan atau ke’fake’kan gambar atas tu nanti Admin gitau lain ya.

Sekian dahulu.

PS: Kalau ada antara pembaca yang tahu kesahihan gambar ular pokok kelapa di atas atau palsu sila beritahu admin melalui ruangan komen di bawah.

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: pelik

Tags:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Sponsored


    Rating for pelikbinajaib.com