Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib

Lukisan Hidup Kucing Comel dengan Pensil oleh Paul Lung

Lukisan Hidup Kucing Comel dengan Pensil oleh Paul Lung. Huh, memang nampak real dan hidup lukisan beliau. Lukisan kucing comel yang ingin admin kongsikan ini adalah salah satu karya lukisan oleh pelukis Paul Lung. Ada banyak lagi koleksi lukisannya selain daripada kucing, lukisan lain tu anda boleh cari sendiri di Google, hehe.. sebab untuk post ini hanya khas Admin buat untuk gambar lukisan kucing comel saja. (Jangan maree..)

Gambar lukisan di bawah ini memang nampak seolah-olah difotokopi dan bukannya lukisan. Namun sebenarnya ia adalah hasil lukisan oleh artis seni yang bernama Paul Tan, bukan foto atau gambar yang diambil daripada kamera. Jom kita saksikan hasil karya dan seni beliau melalui gambar di bawah ini:

Amacam? Cantik dan kreatif kan? Bukan senang nak melukis, apalagi melukis lukisan realistik seperti lukisan kucing comel di atas tu..huhu, ambil masa. Entah berapa lama masa Paul Lung ambil untuk menghabiskan setiap lukisan tu. Admin pun suka melukis, kadang-kadang sampai pertengahan lukisan akan datang rasa boring. Hehehe! Nak tengok lukisan Admin? Nantilah Admin letakkan, insya-Allah.

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: kreatif

Tags:

RSSComments (1)

Leave a Reply | Trackback URL

  1. klANA says:

    wauu.. awesome n realistic sekali…

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Rate Us


    Rating for pelikbinajaib.com