Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib
88 Senarai Biasiswa & Pinjaman Pelajaran Malaysia 2014

Kos Pembedahan Lasik

Kos Pembedahan Lasik vs kos rawatan laser mata – Apa itu rawatan Lasik dan Lasek? Artikel ini admin kongsikan dengan pembaca blog PelikBinAjaib.com terutamanya kepada Anda yang rabun tu. Mungkin artikel ini dapat membantu Anda, kalau tidak sekarang mungkin di kemudian hari.

PS: kalau Anda nak tahu Kos pembedahan lasik nie Admin ada kongsikan di perenggan bawah sekali.

Rawatan Lasek dan Lasik ini sebenarnya merupakan rawat masalah penglihatan menggunakan kaedah laser. Kepada mereka yang rabun penglihatan biasanya dan kebanyakannya menggunakan kanta lekap atau menggunakan kaca mata. Kedua-duanya adalah antara pilihan bagi memperbaiki penglihatan yang terjejas. Namun, satu lagi pilihan untuk anda yang ‘letih’ menggunakan kaca mata dan kanta lekap adalah dengan menjalani rawatan pemulihan penglihatan dengan kaedah laser. Ia dapat merawat rabun, sama ada rabun jauh, rabun dekat atau astigmatism.

Klik Sini untuk teruskan bacaan Anda

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: kesihatan

Tags:

RSSComments (1)

Leave a Reply | Trackback URL

  1. sylvia macklin says:

    Hello..saya ingin.bertanya anak.sayA.minat menjadi juruterbang tetapi mata dia.sangat rabun dengan degree 750. Usia 17thn…boleh.ka usia.semuda.begitu menjalani.pembedahan laser..sekian terima kasih…

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Sponsored


    Rating for pelikbinajaib.com