Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib
88 Senarai Biasiswa & Pinjaman Pelajaran Malaysia 2014

Temuduga Jururawat September 2012

Temuduga jururawat September 2012 – Admin dapat info mengatakan Temuduga jururawat bakal berlangsung pada 17 – 21 September 2012 nanti. So, ada di kalangan anda yang terlibat juga?

Di mana lokasi/area interview jururawat nie akan diadakan? Kalau ikut pengalaman dalam peperiksaan/interview di bawah SPA ianya dikendalikan di seluruh negara. Lokasi mungkin di hospital kerajaan.

Semasa Anda mengisi borang SPA tu, Anda boleh pilih lokasi temuduga, kebiaasanya, lokasinya di negeri sendiri, dan sebelum temuduga, Anda akan dapat surat dulu dari SPA memberitahu lokasi dan tarikh temuduga.

Untuk temuduga kali ini ia bukan Open Interview. Temuduga SPA bukan temuduga terbuka KECUALI SPA ambilan khas yang jarang berlaku. Last skali temuduga ambilan KHAS ni 2010 yang lepas.

Soalan Hangat! ~ Apakah soalan yang sering ditanya dalam Temuduga Jururawat tu nanti (Soalan Lazim Temuduga Jururawat)?

soalan lazim temuduga jururawatSebagai jawapan kepada persoalan di atas dan tambahan info mengenai temuduga ini, Admin nak kongsikan bersama Anda yang bakal menduduki temuduga tersebut, satu Panduan Temuduga Terkini yang boleh Anda jadikan rujukan untuk menghadapi temuduga itu nanti. Rujuk ~ JururawatMalaysia.Com

** Dalam panduan ini juga ada diterangkan tentang cara lengkap untuk isi borang SPA, teknik dan tips cara jawab temuduga, dan sebagainya yang berkaitan.

Sebelum nie Admin ada post tentang prihal soalan lazim interview jururawat nie, Anda boleh rujuk semula di sini ~> Soalan lazim temuduga Jururawat 2012. Post kali ini sebagai kesinambungan post terdahulu memandangkan adanya temuduga terkini jururawat 2012 yang bakal dilangsungkan tidak lama lagi.

Semoga post ini berguna kepada Anda sebagai maklumat dan info terkini tentang kerjaya jururawat. Sekian.

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: kerjaya

Tags:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Sponsored


    Rating for pelikbinajaib.com