Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib
88 Senarai Biasiswa & Pinjaman Pelajaran Malaysia 2014

Semakan temuduga Penguasa Kastam gred w1-1 secara online

Semakan temuduga Penguasa Kastam w1-1 secara online ~ Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) akan mengadakan Peperiksaan Bertulis Khas Penguasa Kastam WK1-1 pada 4 Februari 2012 (hari Sabtu). Semakan Panggilan Peperiksaan Penguasa Kastam boleh dibuat di:

http://semakpe.spa.gov.my/go-home.php?ob=TAY&ac=01000

Pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) juga telah mula menghantar surat panggilan untuk menduduki Peperiksaan Penguasa Kastam kepada semua calon-calon yang layak ke alamat rumah masing-masing. Sudahkah Anda menerimanya?

Admin mengucapkan tahniah kepada Anda yang berjaya mendapat tempat untuk menduduki peperiksaan Pegawai Kastam WK1-1. Anda perlu mencari rujukan bacaan dan contoh-contoh soalan peperiksaan yang sesuai. Jangan risau, kini sudah disediakan ebook Panduan Lengkap serta Contoh soalan peperiksaan Penguasa Kastam gred w1-1 2012!

Panduan peperiksaan bertulis Penguasa Kastam Gred WK1-1

Untuk mendapatkannya, ikut langkah-langkah di bawah :

  1. Klik pautan ini ~ KLIK SINI (UPDATE: Dapatkan SEGERA sebelum pukul 12:05 malam ini)
  2. Klik butang “Beli sekarang”
  3. Scroll ke bawah dan pilih “Pakej Platinum” (RM 80) supaya anda mendapat versi penuh: Nota Isu Semasa + Pakej Soalan Matematik + Pakej Soalan Sahsiah dan Minat + Bonus
  4. Di Laman Tempahan sila Bank-in pada nombor akaun yang tertera.
  5. Tunggu pengesahan daripada Admin
  6. Ebook Anda akan dihantar dalam masa 24 – 48 jam

Admin sarankan supaya Anda mendapatkan ebook tersebut dengan segera kerana panduan tersebut hanya dibuka untuk UMUM dalam masa yang singkat sahaja, jadi siapa cepat dia dapat! Anda tidak perlu fikir panjang, panduan ini memang terbukti, Anda sendiri boleh membaca testimoni pembeli sebelum ini di halaman tersebut.

Setakat ini dahulu. Selamat mengulangkaji dan menduduki peperiksaan pada 4 Februari nanti! Berusaha, berdoa dan bertawakal.

Semakan temuduga Penguasa Kastam w1-1

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: informasi

Tags:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Sponsored


    Rating for pelikbinajaib.com