Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib

Maksud Peace ( V ) + Lidah Terjelir Semasa Bergambar

Maksud Peace ( V ) + Lidah Terjelir Semasa Bergambar. Erk! Sedang Admin jalan-jalan di Facebook terjumpa satu gambar pose beberapa orang wanita yang sedang bergambar. Mulanya Admin rasa biasalah, bergambar ja kan? Tapi bila Admin tengok ramai komen dan share, rasa hairan la pulak, so klik ja gambar tu nak tengok apa yang ‘hot’ aka panas sangat pasal gambar tu. Mungkin sebab gambar tu di’blur’kan mata kot? Mungkin teka gambar?

Kemudian bila tengok diskripsi gambar tu serta komen-komen yang diberikan, barula Admin tahu apa maksudnya dan kena banyak sangat komen. Di bawah nie adalah gambar yang Admin www.PelikBinAjaib.com maksudkan tu.

Tahu tak Anda apa maksud Peace V Lidah Terjelir tu? Admin pun tak pasti betul atau tidak fakta nie. Rasa-rasanya ia ada memberi maksud tersembunyi yang ramai orang tak tahu. Mungkin kod rahsia. :p

V nie membawa maksud “kemaluan perempuan” atau lebih dikenali sebagai V-Zone / Miss V.
Manakala Lidah Terjelir tu pula membawa maksud “jilat”
maka, bila digabungkan kedua-duanya : V + LIDAH TERJELIR = JILAT KEMALUAN WANITA !

Maksud quote di atas tu Admin dapat daripada post tu lah. Admin kongsikan di sini supaya sebab ada dikalangan orang yang suka bergambar nie suka possing-possing dengan pelbagai gaya. Kadang-kadang dia sendiri tidak tahu apa yang di buat, hanya ikut-ikut. So, bila kawan-kawannya yang melihat foto possing seperti itu timbulla syak wasangka. Padahal dia tak berniat hendak buat begitu. Haa.. kan boleh menimbulkan kontroversi tu!

Lepas nie kalau nak bergambar berhati-hati sikit dengan possing maut anda itu ya. Sekian.

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: informasi

Tags:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Rate Us

    Rating for pelikbinajaib.com