Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib
88 Senarai Biasiswa & Pinjaman Pelajaran Malaysia 2014

Kotak kerongsang – Koleksi kotak kerongsang menarik untuk dimiliki

Kotak kerongsang – Koleksi kotak kerongsang menarik untuk dimiliki ~ Aha, yang nie Admin pasti dikalangan pembaca wanita mesti suka. Yelahkan, ada banyak kerongsang tu nak simpan kat mana, ada jarum bahaya kalau letak merata-rata nanti kanak-kanak main. So, letakkanlah di tempat yang selamat iaitu di dalam kotak kerongsang.

Ok di bawah ini ada beberapa jenis kotak kerongsang yang ada di pasaran. Admin letakkan sekali link sumber serta gambar sekiranya Anda berminat untuk dapatkannya dengan harga yang berpatutan.

 1. Kotak Kerongsang (12pcs)

  Kotak Kerongsang 12pcsBrand: Buatan Luar Negara
  Kotak kerongsang ini amat sesuai untuk di isi dengan kerongsang dan anak kerongsang. Di datangkan dengan warna yang menarik,berpenutup lutsinar dan tawaran harga jualan pun menarik.

  Saiz kotak: 1 x 2.5 x 3.2 inci

  Jika berminat anda boleh dapatkan maklumat lanjut tentang harga di SINI.

 2. Kotak Kerongsang Hitam

  Kotak Kerongsang HitamBrand: Buatan Luar Negara

  Kotak kerongsang warna hitam ini di buat dari plastik keras. Amat sesuai untuk di isi dengan kerongsang. Tidak sesuai untuk digayakan dengan kerongsang untuk jualan harga bajet. Tetapi kalau nak bagi kerongsang yang ditawarkan tu nampak lebih bergaya kotak kerongsang warna hitam ini amat sesuai jika digandingkan dengan kerongsang yang bakal anda tawarkan tu.

  Jika berminat anda boleh dapatkan maklumat lanjut tentang harga di SINI.

 3. Kotak Kerongsang Saiz Besar (12pcs)

  Kotak Kerongsang Saiz Besar 12pcsKotak kerongsang ni saiz lebih besar dari kotak kerongsang biasa.Amat sesuai untuk di isi dengan kerongsang dan juga gelang tangan kristal atau gelang tangan biasa.Di datangkan dengan warna yang menarik,berpenutup atas yang lutsinar dan tawaran harga jualan pun menarik.Bagi yang membeli 10pcs ke atas harga RM 1.40 per unit.

  Saiz kotak: 1 x 2.5 x 3.5 inci ( lebih besar dari kotak biasa iaitu 1 x 2 x 3.2 inci )

  Jika berminat anda boleh dapatkan maklumat lanjut tentang harga di SINI.

 4. Kotak Kerongsang Master

  Kotak Kerongsang MasterKotak kerongsang Master saiz besar ini sesuai untuk di jadikan sebagai galeri atau tempat menyimpan kerongsang yang bersaiz kecil seperti mana yang terdapat didalam gambar yang disediakan di atas.Bingkai kotak ini dibuat dari aloiminium dan penutup atasnya dibuat dari kaca.Kotak ini boleh di muatkan didalamnya 30 ++ kerongsang kecil seperti yang terdapat di dalam gambar di atas.

  Warna: Hitam

  Saiz: 14.5 X 12.5 X 2.5 inci

Daripada gambar di atas, setiap kotak kerongsang mempunyai kegunaan masing-masing, boleh digunakan untuk persendirian di rumah ataupun untuk perniagaan sebagai tempat letak koleksi kerongsang-kerongsang untuk dijual.

Wanita itu hiasan dunia, so kerongsang nie merupakan salah satu aksesori para wanita untuk berhias. Kerongsang warna merah untuk baju warna merah, kerongsang biru harus padan dengan pakaian kebiruan, dan macam-macam warna kerongsang nih. So, simpanlah baik-baik di tempat yang selamat iaitu dalam bekas kotak kerongsang, nanti kalau ada majlis kenduri taklah susah nak cari. :)

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: informasi

Tags:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
 • Sponsored


  Rating for pelikbinajaib.com