Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib

Download Nasi Lemak 2.0 (2011) PPVRip

Download Nasi Lemak 2.0 (2011) PPVRip. Hoho, akhirnya dah keluar edisi Free. Ada sesiapa yang mahu download filem kontroversi Namewee nie boleh menjalankan aktiviti sedut-menyedut alias siput sedut melalui link di bawah nie. Siapa tak kenal Namewee kan? Apa pun kita buang yang kerun dan ambil yang jerneh lorr.. dalam filem nie ada Afdlin Syauki dan Adibah Noor berlakon sama. Admin pun belum download lagi masa buat posting nih, jom download sesame.. hehe

Link download Nasi Lemak 2.0:

Nasi Lemak 2.0 (2011) [Mediafire] Part 1 ~ DOWNLOAD LINK
Nasi Lemak 2.0 (2011) [Mediafire] Part 2 ~ DOWNLOAD LINK

Maklumat Download: Anda perlu download kedua-dua part 1 dan 2 terlebih dahulu kemudian baru extract/unzip. Extract Part 1 sahaja, semasa proses extract part 1 ia secara automatik akan extract part 2 dan gabungkan menjadi satu video. Anda boleh guna 2 perisian ini untuk extract file di atas: 7-zip atau WinRAR.

Sedikit synopsis filem Nasi Lemak 2.0:

“Young Chef Huang (Namewee) struggles to get his restaurant business going because he cannot adapt to the “localised’ cooking his patrons are looking for. However, despite his unpopular cuisine, he is well-known as Hero Huang in the local neighbourhood where he carries out good deeds by helping the community – that is, until he met Xiao K (Karen Kong) who gets him in deep trouble. So as to get his life and the restaurant business back on track, Chef Huang must now seek help from a mysterious hawker stall lady (Adibah Noor), who summons him to embark on the extraordinary journey. He is to meet many ‘local heroes’ who will help him rediscover his roots and the hidden message of ‘Nasi Lemak’.”

Sebelum kita mengatakan sesuatu, kita tengok dulu filem nie. Admin tak bleh kasi review lagi sebab belum tengok, download pun belum lagi. Namwee nasihat UTUSAN Harian aitu sebelum kutuk filem dia pegi tengok dulu.. so what? Tengok je, mana tau ada sesuatu yang boleh kita dapat melalui filem nie. Namewee tak kisah nak tengok edisi cetak rompak ke atau pergi ke pawagam. Admin selalu download ja.. hehe, nanti anda boleh watch Nasi Lemak 2.0 online percuma di Youtube macam filem KL Gengster aitu..

PS: PPV tu maksudnya Pay Per View, rakaman daripada Astro First. Nak tengok Astro First kena bayar kan? So, PPV la. :)
PSS: Kalau ada masalah download sila kasi tau admin ya..

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: filem

Tags:

RSSComments (5)

Leave a Reply | Trackback URL

  1. Doom says:

    The part 2 link doesn’t work anymore.

  2. admin says:

    to Doom – Thanks for info. Its ok now and ready to download. :)

  3. hey……..is the part 1 + part 2 = full movie?

  4. admin says:

    to i wan to watch – Yup. Part 1 + Part 2 = Full Movie. You need to download both 1st then unzip Part 1 (the unzip process will combine both Part become 1)

  5. b.boi says:

    to gm~btw did gm have 1 link for download nasi lemak full movie without part 1 n part 2?

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Rate Us

    Rating for pelikbinajaib.com