Don't Forget To Join With Our Community
×
+Get this at PelikBinAjaib
88 Senarai Biasiswa & Pinjaman Pelajaran Malaysia 2014

Tonton drama Dahlia online

Tonton drama Dahlia online – Ada peminat drama Dahlia di sini? Ok, melalui artikel ini admin nak kongsikan link dan video untuk anda agar dapat menonton drama bersiri Dahlia online secara percuma. Benda percuma siapa tak mahu kan? Ehehe.

tonton drama Dahlia onlineKepada pembaca budiman yang belum tahu, drama bersiri Dahlia ini telah bersiaran di Astro Mustika HD (134) sejak 22 April 2013 lalu, pada setiap hari Isnin hingga Rabu, pukul 10 malam, menggantikan Drama Sehangat Asmara yang telah tamat tempoh hari.

Drama sebanyak 40 episod ini dibintangi oleh barisan pelakon-pelakon hebat tanah air, seperti Dira Abu Zahar (Dahlia), Hans Isaac (Razman), Faizal Hussein (Fuad) dan Raja Ilya (Haliza).

Untuk menonton secara online anda boleh tonton episod penuh drama ini di Youtube melalui pautan ini – Youtube Search Result, atau tonton melalui video yang Admin letak di bawah ini:

Tonton online Dahlia episod 1:

Tonton online Dahlia episod 2:

Tonton online Dahlia episod 3:

Tonton online Dahlia episod 4:

Tonton online Dahlia episod 5:

Selain daripada Youtube, anda juga boleh layari laman web Dailymotion melalui pautan INI untuk tonton drama Dahlia online secara percuma. Selamat menonton, sekian.

PS: Maaf seab tak dapat nak list semua kod video dalam artikel nie sebab nanti ‘jenuh’ kena scroll panjang ke bawah.

Artikel yang berkaitan:

Filed Under: drama

Tags:

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

CommentLuv badge
  • Sponsored


    Rating for pelikbinajaib.com